Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Una foto des del Morral de Pena Roja de Tivissa guanya el 5è concurs d’Instagram de la Ribera d’Ebre

4 novembre 2020 · Noticies

Hi han participat un centenar de joves d’entre 14 i 35 anys, amb fotografies que responien a la pregunta: ‘Què fa especial la Ribera?’

Noèlia Pallisé ha guanyat el cinquè concurs de Fotografia d’Instagram de la Ribera d’Ebre amb una imatge des del Morral de Pena Roja, a Tivissa, una paret de pedra coneguda pels escaladors, amb vistes sobre el riu i la costa mediterrània. Enguany, el concurs (que organitza el Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, amb el suport de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunyat) volia donar a conèixer les singularitats de la comarca, etiquetant les imatges amb el hastag #socdelaribera i  el perfil @joventutriberadebre i sota el lema “Què fa especial la Ribera?”. La guanyadora disposarà de dues entrades a Port Aventura. 

Des de fa cinc anys, el certamen té per objectiu involucrar el jovent riberenc (d’entre 14 i 35 anys) a formar i sentir-se part de la comarca, també a les xarxes socials. El jurat —format per la consellera comarcal, els responsables de premsa de l’ens i la directora de l’Escola d’Arts de Móra la Nova— ha valorat la qualitat de les imatges, el text relacionat i la capacitat del participant per transmetre els valors que hi ha darrere els racons naturals i patrimonials, les festes i les tradicions que fan singular la comarca.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: