Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Oberta la convocatòria de la 5a edició de ‘Premi Ribera Art’

28 octubre 2020 · Noticies

El guardó, impulsat per Joventut del Consell Comarcal, està dotat amb 250€ i enguany tindrà com a lema ‘Connexions en temps de canvi’

El Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, amb la col·laboració de l’Escola d’Arts i Disseny de Móra la Nova i el suport de la Direcció General de Joventut de la Generalitat, organitza la cinquena edició del Premi Ribera Art, dotat amb 250 euros. El premi vol incentivar la creació i el potencial artístic de la comarca i està obert a tots els joves riberencs d’entre 15 i 35 anys. Les obres presentades poden ser de qualsevol tècnica artística i la temàtica serà la convivència. Els únics requisits és que les obres han de ser inèdites, de fàcil impressió i de 21 x 42 cm. Cada participant podrà presentar un màxim de dues obres que es lliuraran sense signar i en un sobre tancat amb el títol de l’obra.

Enguany, la temàtica de les obres ha de girar a voltant del lema ‘Connexions en temps de canvi. Amb què heu connectat aquests últims mesos? Heu canviat? Què heu descobert? Què heu repensat?’ Les obres poden anar acompanyades de l’explicació del procés d’elaboració i del missatge que volen transmetre. El termini de presentació finalitza el dia 27 de novembre a les 15 hores. Fins a aquell dia, les obres es poden lliurar al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, de dilluns a divendres de 8 a 15 hores o a través de la seu electrònica.

Descarrega’t les bases del premi aquí.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: