Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Dotze dones de les Ribera d’Ebre es formaran com a cuidadores de persones dependents

14 octubre 2020 · Noticies

El curs, impulsat pel Consell Comarcal i el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, vol fomentar la professionalització i facilitar l’accés al món laboral

Aquesta setmana, el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha iniciat una nova formació de cuidadors de persones dependents, en el marc del Dispositiu d’Inserció Sociolaboral de la Ribera d’Ebre del Programa Ribera d’Ebre VIVA. Al curs hi participen 12 dones, totes amb experiència en la cura a persones dependents o fent neteges a domicilis particulars, autodidactes i sense formació prèvia.

Amb aquest curs, subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local, es pretén impulsar la professionalització d’aquestes dones tant en l’àmbit tècnic com pel que fa a competències bàsiques de castellà, català i matemàtiques per tal de dotar-les del coneixement necessari que els permeti accedir a la formació reglada per treballar a centres residencials o fer serveis d’atenció a domicili.

En l’inici del curs, Gemma Carim com a presidenta del Consell Comarcal i Joan Piñol com alcalde de Móra d’Ebre han donat la benvinguda a les participants i han aprofitat per animar-les a formar-se amb un sector amb molta demanda d’ocupació. També han posat l’accent en la importància de formar-se per augmentar la possibilitat de trobar feina. El curs acabarà el 10 de desembre amb la possibilitat fer pràctiques no laborals a empreses del sector a la comarca.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: