Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i alcaldessa de Vinebre, Gemma Carim, condecorada pel cos de Mossos d’Esquadra

6 octubre 2020 · Noticies

Els Mossos d’Esquadra de la Comissaria de Móra d’Ebre han entregat un reconeixement a Gemma Carim per la seva coordinació i voluntat de servei a la ciutadania.

El cos de Mossos d’Esquadra celebra, anualment, el Dia de les Esquadres, durant el qual es reconeixen tant l’actuació destacada de membres del Cos, com la d’altres representants públics de la societat civil. Durant l’acte celebrat avui, a porta tancada, al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, la Regió Policial de les Terres de l’Ebre ha reconegut la tasca de la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i alcaldessa de Vinebre, Gemma Carim.

El reconeixement vol condecorar Carim pel seu servei a la ciutadania, la seva disposició i facilitat de coordinació en els diferents assumptes amb els que s’ha col·laborat amb el cos policial, i molt especialment, durant el desplegament de l’incendi de la Ribera d’Ebre del juny del 2019. En aquest sentit, el cap de la Comissaria de districte de Móra d’Ebre, el sotsinspector Antoni Burgués Moral, i el sotscap de la Comissaria de districte de Móra d’Ebre, el sergent Manel Quirante Cantón, han fet entrega del reconeixement, en forma de diploma, a Gemma Carim.

“Durant els darrers anys hi ha hagut molta implicació i bona coordinació a l’hora de solucionar i donar el servei a la ciutadania entre l’equip del Consell Comarcal i el nostre Cos. A més, destaquem la resposta conjunta que es va donar a l’hora de combatre l’incendi de l’any passat, la col·laboració tant del consistori de Vinebre -un del termes municipals afectats-, com del Consell Comarcal”, ha explicat el cap de la Comissaria de districte, Antoni Burgués. El sotsinspector ha recordat que “aquesta bona gestió va permetre no haver de comptabilitzar cap dany personal durant l’incendi i que només es van haver de lamentar danys materials, tot i la virulència de les flames”. La rellevància d’aquest foc forestal va ser el motiu pel qual el cos de Mossos va decidir que l’acte del Dia de les Esquadres del 2020 se celebrés a Móra d’Ebre”.

Gemma Carim s’ha mostrat agraïda pel reconeixement i l’ha volgut fer extensiu als seus equips de govern tant del Consell Comarcal com de l’Ajuntament de Vinebre, i als corresponents col·laboradors i implicats, sobretot, en la gestió de l’incendi de l’any passat. “Agraeixo molt aquest reconeixement, tenint en compte que l’entrega un cos de servei que, com nosaltres, està al servei de la ciutadania. És un plaer destacar per aquesta sensibilitat i saber fer amb les persones, perquè aquesta és la nostra vocació i el nostre principal objectiu: ser servidors públics” ha destacat Carim.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: