Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre guardonat amb el ‘Reconeixement AOC’ per l’impuls de l’administració electrònica

3 agost 2020 · Noticies

L’ens ha rebut aquesta distinció de l’Administració Oberta de Catalunya en quatre ocasions els darrers cinc anys

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha estat guardonat amb el Reconeixement Administració Oberta de Catalunya (AOC) corresponent a l’any 2019, en la categoria de consells comarcals d’entre 20.000 i 50.000 habitants. Així, se’l reconeix per haver destacat en el model d’implantació dels serveis d’administració electrònica el darrer any a partir dels indicadors objectius que recull el Consorci AOC després d’analitzar els webs dels ens locals i l’ús dels serveis del Consorci AOC i que es publiquen en l’Informe d’e-Administració a Catalunya.

Des de fa cinc anys que els reconeixements Administració Oberta tenen per objectiu posar en relleu la implantació i l’ús dels serveis d’administració electrònica i la consegüent transformació digital en la relació amb la ciutadania i les empreses. El consell riberenc ha estat guardonat amb aquest premi els darrers quatre anys —2019, 2018, 2017 i 2016— i això el situa com un dels ens comarcals capdavanters a Catalunya en aquest àmbit.

Dos ajuntaments més de la comarca de la Ribera d’Ebre han rebut reconeixements aquest 2019: l’Ajuntament d’Ascó ha estat el primer en la categoria de municipis d’entre 1.001 i 5.000 habitants i l’Ajuntament de Ginestar entre els deu primers de la categoria d’entre 501 i 1.001 habitants. Des de fa quinze anys, el Consell Comarcal dona suport a tots els ajuntaments i ens locals de la Ribera d’Ebre en aquesta matèria ajudant-los a aconseguir els seus objectius i millorar així el servei públic a través de la tecnologia.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: