Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre recorda que la mobilitat a la comarca veïna del Segrià queda prohibida

4 juliol 2020 · Noticies

Després de l’anunci del Govern de la Generalitat de confinar la comarca del Segrià a partir d’avui dissabte 4 de juliol, el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre recorda que la circulació a la comarca lleidatana queda prohibida.

Tal i com indiquen les autoritats només s’hi podrà accedir en cas de motius laborals o per causes de força major. D’altra banda, la circulació rodada i ferroviària que travessi el Segrià no s’interromp sempre que l’origen o la destinació sigui fora de la comarca. A més, es recorda que per accedir a aquesta comarca, a partir de dilluns seran necessaris l’ús de certificats d’autoresponsabilitat com els que es van utilitzar fa uns mesos coincidint amb l’inici del confinament i, des de dimarts, un certificat emès per les empreses.

Des del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre es demana a la població que no es relaxi i adopti totes les mesures de prevenció recomanades ja que són l’única garantia per poder evitar nous contagis de COVID-19.

Es pot consultar tota la informació sobre el coronavirus al web del Departament de Salut.

Des del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre fem de nou una crida a la responsabilitat col·lectiva i col·laboració davant d’aquesta situació.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: