Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

L’Arxiu Comarcal de la Ribera d’Ebre obre al públic a partir de l’1 de juny amb cita prèvia

29 maig 2020 · Noticies

El servei d’atenció a l’usuari de l’arxiu obre les portes de nou amb noves mesures de seguretat i higiene

L’Arxiu Comarcal de la Ribera d’Ebre (ACRE) informa que, a partir del proper dilluns 1 de juny, obrirà de nou al públic, després de setmanes sense poder rebre consultes presencialment.

L’ horari d’atenció al públic serà de les 9 a les 14 hores i sempre amb cita prèvia. La cita prèvia s’haurà de sol·licitar amb una antelació mínima de 24 hores i haurà de ser confirmada per l’arxiu. Per a sol·licitar la cita prèvia cal que ens escrigueu un correu electrònic a acriberaebre.cultura@gencat.cat. L’accés a l’arxiu es farà per ordre de sol·licitud, donant prioritat a les peticions d’informació i les còpies de documents per a procediments administratius o judicials. La fotografia de documents està permesa, sempre que sigui sense flaix, i prèvia autorització de la persona responsable.

Només es podrà accedir al centre si es compleixen les condicions i les mesures higièniques i de salut establertes durant el període de pandèmia de la COVID-19 indicades a continuació:

 

 

 

 

 

 

 

Per a més informació i condicions d’accés a l’ACRE a http://xac.gencat.cat/ca/llista_arxius_comarcals/ribera_d_ebre/detall/Nova-Noticia-00421

Per qualsevol altre dubte o aclariment ens podeu escriure a acriberaebre.cultura@gencat.cat

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: