Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Darrers dies per presentar els originals al premi ‘Llibresebrencs’ de relats curts

17 abril 2020 · Noticies

El 23 d’abril acaba el termini per poder participar en aquest certamen organitzat per l’Oficina de Joventut de la Ribera d’Ebre i que enguany arriba a la 16a edició

Incentivar els jóvens vinculats a les comarques de l’Ebre i la seva àrea d’influència (Ribera d’Ebre, Terra Alta, Baix Ebre, Montsià, Priorat, Baix Cinca, Matarranya, Ports i Maestrat) a escriure relats curts. Aquest és l’objectiu del premi ‘Llibresebrencs’ que enguany arriba a la setzena edició, organitzat pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i la Coordinació Territorial de Joventut de les Terres de l’Ebre amb la col·laboració de la Fira del Llibre Ebrenc, el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre, Ajuntament de Móra d’Ebre i Institut Ramon Muntaner.

Bases Llibresebrencs 2020 Per poder participar en el premi ‘Llibresebrencs’ el relat ha de ser inèdit i original, amb una extensió màxima de dues pàgines, en català i de temàtica és lliure. Les obres s’han d’enviar abans de les 23.59 h del dia 23 d’abril per correu electrònic a l’adreça puntjove@riberaebre.org.

El premi està format per quatre categories segons l’edat: la categoria A (fins a 15 anys); la categoria B (de 16 a 22 anys); la categoria C (de 23 a 29 anys); i la categoria D (a partir de 30 anys) anys, amb un premi de 150€ per a cada un dels guanyadors elegits pel jurat. A més, la secretaria del premi penjarà les obres a l’APP Wattpad (o al web www.wattpad.com) sense citar-ne l’autoria. Així, a través de la votació popular, també s’atorgaran vals de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (XANASCAT). Els guanyadors es donaran a conèixer en la pròxima edició de la Fira del Llibre Ebrenc de Móra d’Ebre 2020.

Descarrega’t les bases del premi ‘Llibresebrencs 2020’

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: