Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La Ribera d’Ebre i la Terra Alta preparen un protocol per abordar les violències sexuals en espais d’oci

15 abril 2020 · Noticies

Les Oficines Joves inicien una enquesta per recollir informació sobre les experiències i les opinions dels joves i així per a poder construir un protocol adaptat a la realitat del territori.

La Direcció General de Joventut, a través de la Coordinació de Joventut a Terres de l’Ebre i l’entitat Noctàmbul@s i les Oficines Joves del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta han començat a treballar en l’elaboració del Protocol d’abordatge de les violències sexuals a espais d’oci.

La primera fase de l’elaboració d’aquest protocol consisteix en una enquesta anònima que poden respondre totes les persones de 15 anys o més i que tinguin algun tipus de vincle —laboral, d’estudis, de residència o origen— amb la comarca de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. L’enquesta es pot contestar a través d’aquests enllaços:

 

L’objectiu és recollir informació sobre les experiències, les percepcions i les opinions de la població per tal de poder construir un protocol adaptat a la realitat d’ambdós territoris. El termini de respondre l’enquesta és fins al 17 de maig de 2020. Per a més informació sobre les activitats relacionades amb l’elaboració del Protocol, podeu enviar un correu electrònic a puntjove@riberaebre.org o msampe@joveterraalta.org.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: