Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Si t’estimes la Ribera d’Ebre, per Setmana Santa no vinguis a la teva segona residència

9 abril 2020 · Noticies

Davant el degoteig constant d’arribades a segones residències que s’ha detectat les darreres hores, el Consell Comarcal i els Ajuntaments de la Ribera d’Ebre demanem extremar els esforços per mantenir el confinament i evitar la mobilitat cap als pobles de la comarca amb motiu de la Setmana Santa. Així, recordem a la ciutadania que en compliment de l’estat d’alarma decretat pel Govern central per la pandèmia de coronavirus, només estan justificats els desplaçaments en cas d’emergència o en cas de professionals de serveis essencials.

Es demana a la població que no hi hagi cap relaxament en les mesures de prevenció, que són l’única garantia per poder fer remetre el greu episodi d’emergència sanitària, especialment en una comarca com a nostra, amb un percentatge molt alt de població d’edat avançada, i per tant, vulnerable al virus.

No hem d’abaixar la guàrdia. Per responsabilitat col·lectiva cal seguir amb el confinament. Durant la Setmana Santa, no et desplacis a la Ribera d’Ebre.

#estimolariberadebre#quedatacasa #covid19 #ensensortirem

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: