Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal i els Ajuntaments de la Ribera d’Ebre distribueixen les targetes menjador a domicili

30 març 2020 · Noticies

Els destinataris d’aquestes targetes són les més de 100 famílies amb menors que utilitzen els serveis de menjador escolar i que tenen situacions de vulnerabilitat socioeconòmica

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre en col·laboració amb els Ajuntaments han fet arribar als domicilis de 110 famílies d’arreu de la comarca amb menors les targetes menjador per garantir l’alimentació dels menors que habitualment utilitzen els serveis de menjador obligatori i que tenen situacions de vulnerabilitat socioeconòmica així com beques per fer ús del servei de menjador. Aquestes targetes, precarregades, les facilita el Departament d’Educació com a resultat del tancament dels centres educatius i dels serveis de menjador degut a la crisi del CoVid19 i eΩper evitar la propagació del virus.

A més, per tal de garantir l’alimentació a aquells menors que feien servei de berenar al Servei d’Intervenció Socioeducativa com el Servei d’Atenció Diürn a la Infància de Móra d’Ebre o el Servei d’Atenció Diürn a la Infància (SADI) itinerant per la comarca, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, també ha creat unes targetes moneder per la compra d’aliments, que igualment, el Consell Comarcal amb la col·laboració dels Ajuntaments de la Ribera d’Ebre han fet arribar a les famílies.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: