Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre atendrà al públic telefònicament o per correu electrònic

16 març 2020 · Noticies

Seguint les mesures per tal d’evitar la propagació del coronavirus, el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha suspès l’atenció al públic presencial. A partir d’avui i fins a nova ordre, l’atenció es farà, sempre que sigui possible, a través del telèfon 977 40 18 51 o del correu electrònic corresponent.

En aquest sentit, l’atenció al públic presencial quedarà restringida i solament s’atendran aquells casos que, a criteri dels professionals, siguin urgents i/o imprescindibles.

Per els casos que requereixin atenció presencial, serà necessari sol·licitar cita prèvia al telèfon 977 40 18 51, al correu recepcio@riberaebre.org o al contacte de referència habitual.

D’aquesta manera el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre aposta per que els seus treballadors puguin fer teletreball minimitzant així els desplaçaments innecessaris i oferint igualment una opció d’atenció al públic per als ciutadans.

Recordeu que podeu consultar tota la informació sobre el coronavius al web del Departament de Salut.

Des del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre fem una crida a la calma, i demanem comprensió, responsabilitat i col·laboració davant d’aquestes mesures que són en benefici de tots.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: