Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Mesures adoptades pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre per evitar la propagació del coronavirus

13 març 2020 · Noticies

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha adoptat un seguit de mesures per tal d’evitar la propagació del coronavirus seguint les recomanacions de la Generalitat de Catalunya i de les autoritats sanitàries

En aquest sentit, l’atenció al públic presencial quedarà restringida i solament s’atendran aquells casos que, a criteri dels professionals, siguin urgents i/o imprescindibles. Amb tot, el personal està operatiu i s’atendran les consultes al telèfon 977401851 o a través dels mitjans digitals. El servei de telecentre també romandrà tancat.

Pel que fa als serveis socials i dispositius d’inserció laboral i altres serveis amb atenció, queda suspesa tota l’atenció programada i es limiten les permanències a municipis només a situacions urgents o imprescindibles, prioritzant l’atenció telefònica i per mitjans digitals. També s’han anul·lat les accions formatives i atencions personals del Servei Comarcal de Català del Consorci Per a la Normalització Lingüística. L’atenció també es farà per telèfon i telemàticament.

Un altre dels serveis afectats és el transport educatiu, que ha quedat suspès a conseqüència del tancament dels centres educatius, així com el transport adaptat. Tanmateix, s’han reforçat els serveis d’atenció domiciliària a la gent gran que acudeix als centres de dia, en tractar-se d’un sector de la població més vulnerable a l’epidèmia. En aquest sentit, també s’han adoptat mesures urgents en el servei d’atenció als infants per poder atendre les necessitats alimentàries dels menors que presenten vulnerabilitat familiar i, habitualment, mengen als menjadors escolars.

Recordeu que podeu consultar tota la informació sobre el coronavius al web del Departament de Salut.

Des del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre fem una crida a la calma, i demanem comprensió, responsabilitat i col·laboració davant d’aquestes mesures que són en benefici de tots.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: