Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La Festa de la Clotxa, ajornada

11 març 2020 · Noticies

El Consell Comarcal anunciarà una nova data tan aviat com sigui possible

Després del comunicat oficial emès avui per Protecció Civil de la Generalitat en relació a les mesures de prevenció i contenció del coronavirus respecte a les activitats col·lectives,  el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha decidit ajornar tant l’acte de commemoració del Dia Internacional de les Dones Treballadores previst pel divendres 13 a Flix com la Festa de la Clotxa a la Ribera d’Ebre prevista pel diumenge 15 a Móra la Nova.

En el comunicat realitzat aquest matí, la Generalitat ordena que no es poden realitzar activitats col·lectives amb aforaments superiors a mil persones en espais oberts en un període de 15 dies i que les activitats que es mantinguin es podran realitzar amb un terç de l’aforament total per garantir les distàncies mínimes entre persones. El Consell Comarcal juntament amb la resta d’administracions i entitats organitzadores tenen la voluntat de plantejar noves dates per ambdós esdeveniments tan aviat com la situació ho permeti i informen que en breu es procedirà a retornar o bescanviar els tiquets de la Festa de la Clotxa.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: