Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La Ribera d’Ebre ha estat escollida com a seu del Mobile Week Catalunya per segon any consecutiu

14 novembre 2019 · Noticies

Del 19 al 21 de febrer, com a prèvia del Mobile World Congress, s’han programat diverses activitats vinculades a la revolució digital

La fibra òptica, la innovació social digital, el comerç electrònic, 5G rural o l’art i el videojoc, entre d’altres temàtiques. Aquests seran alguns dels temes de debat de la Mobile Week Catalunya 2020, que entre el 18 i el 21 de febrerse celebrarà en una quinzena de ciutats i territoris del Principat. Entre ells —i per segon any consecutiu que es realitza fora de Barcelona— el programa arriba a la Ribera d’Ebre, l’única comarca de tot Catalunya que compta amb el suport i la participació tots els seus pobles, coordinats pel Consell Comarcal.

Així, s’han programat entre d’altres, xerrades, allers i activitats adreçades a famílies on s’analitzaran les tendències de la cultura digital, la utilització de tauletes en l’entorn familiar, el bon ús d’Internet a casa, la participació ciutadana a través de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) o la implantació de la tecnologia 5G a l’entorn rural. El gran objectiu és estendre al conjunt de la ciutadania el debat sobre la revolució digital. A més, també es farà una visita guiada especial amb empreses del sector digital de les Terres de l’Ebre a la fira de les startups For yer for now (4Y4N) i al Mobile World Congress, per incidir en la innovació i estimular sinergies amb el sector digital global que serà present al congrés que cada febrer se celebra a Barcelona.

La Mobile Week Catalunya 2020 se celebrarà en quinze ciutats, comarques i àmbits territorials de tot Catalunya. Hi participaran sis municipis de la demarcació de Barcelona; dos de la Catalunya Central; tres de les comarques gironines; un del Camp de Tarragona, un de Ponent i les comarques de l’Alta Ribagorça, el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà, que s’hi han presentat conjuntament. De les Terres de l’Ebre només hi serà present la Ribera d’Ebre. Totes aquestes seus han estat seleccionades d’entre totes les candidatures que ha valorat equip de la Mobile World Capital i responsables de la Generalitat. De la Ribera d’Ebre i de la proposta de la Ribera d’Ebre n’han destacat el seu lideratge en la innovació digital en l’administració electrònica i el coworking rural.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: