Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell incorpora cinc joves en pràctiques dins el pla de Garantia Juvenil

11 novembre 2019 · Noticies

El pla forma part d’una iniciativa europea per reduir l’atur entre els menors de 30 anys

Diverses institucions de la comarca de la Ribera d’Ebre han incorporat aquest mes de novembre divuit joves en pràctiques inscrits al Pla de Garantia Juvenil, dins de la subvenció del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya. D’entre tots aquests joves, cinc d’ells —llicenciats dret, ciències polítiques, administració i direcció d’empreses, física i treball Social— treballaran en diversos departaments del Consell Comarcal.

El Pla de Garantia Juvenil és una iniciativa a nivell europeu per reduir l’atur juvenil, que inclou un conjunt d’actuacions i mesures enfocades a estimular la contractació i l’autoocupació de joves en situació de vulnerabilitat educativa, formativa o laboral. Són susceptibles de participar-hi joves d’entre 16 i 29 anys, inscrits al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), constar com a demandant d’ocupació no ocupat (DONO), i no tenir feina ni estan formant-se. La durada de les pràctiques és de sis mesos amb un sou assumit directament des del Servei d’Ocupació de Catalunya.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: