Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha acollit una Jornada de Bones Pràctiques en l’Àmbit de la Joventut promoguda per l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (ACPPJ)

27 setembre 2019 · Noticies

L’ACPPJ és una associació per a professionals de diversos àmbits que treballen amb polítiques de joventut. També  fan accions al llarg de l’any, sobretot  formatives i de participació i també  difusió d’informació en matèria de joventut.

Dins les seves activitats de l’any  organitzen 4 trobades a diferents punts de Catalunya ( sol ser una per demarcació) i en aquestes trobades es presenten projectes de Joventut, considerats com a bones pràctiques.

L’objectiu és donar a conèixer els projectes  per fer intercanvi i exportar-los  d’un territori a l’altre.

L’última de les jornades del 2019 ha estat: ‘Municipis petits i participació juvenil’, a càrrec de tècnics de Joventut del Segrià i de l’associació ANCESA jove.

Aquesta comarca, en general, a gran escala, és un territori similar a la Ribera d’Ebre, amb municipis majoritàriament petits i rurals. Una realitat compartida que permet poder aprendre de les experiències d’èxit  d’un territori veí.

A la Ribera d’Ebre tenim El Kant per la igualtat , (projecte per al foment de la igualtat i la prevenció del sexisme). Va entrar al 2016 en aquest catàleg  http://www.joventut.info/bonespractiques/category/eix-1-territorial/1-6-terres-de-lebre/

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: