Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Celebració de la festa de l’àvia comarcal 2019 al municipi d’Ascó

13 agost 2019 · Noticies

Filomena Chortó Vandellòs, Àvia Local de Rasquera i nomenda Àvia Comarcal de la Ribera d’Ebre 2019

El passat dia 9 d’agost al vespre Avis i àvies d’arreu de la comarca, familiars, membres de les associacions de jubilats i representants municipals i comarcals es van aplegar al Casal Municipal d’Ascó per homenatjar l’Àvia Comarcal de la Ribera d’Ebre 2019, la Sra. Filomena Chortó Vandellòs, veïna de Rasquera.

L’acte, organitzat per l’àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre amb la col·laboració de l’associació de jubilats d’Ascó juntament amb l’Ajuntament d’Ascó, és tot un reconeixement a la vellesa riberenca, un homenatge a tota una vida de dedicació al treball i la família, en el transcurs del qual es van poder escoltar paraules, històries i sentiments dels protagonistes d’una vetllada molt emotiva.

A més de la sra. Filomena Chortó, participaven d’aquest homenatge proposats per l’associació de jubilats de cada poble. El sr. Josep Montaña (Ascó), el sr. Joan Llarch (Benissanet) la sra. Conxita Torner (Flix), la sra. Teresa Roig (Garcia), la sra. Maria Mauri (Ginestar), la sra. Teresa Ciuraneta (La Palma d’Ebre), el sr. Ricardo Aleu (La

Torre de l’Espanyol), la sra. Maria Rosa Ardèvol (Móra la Nova), La sra. Àngela Gascó (Móra d’Ebre), el sr. Francesc Castellnou (Tivissa), la sra. Bienvenida Viñes (Vinebre), la sra. Carme Sastre (Miravet).

Tots ells van rebre una placa commemorativa i un ram de flors de mans dels seus alcaldes o regidors, així com de l’alcalde d’Ascó, Miquel Àngel Ribes; la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera, Gemma Carim; la consellera de l’àrea de serveis a les persones del Consell Comarcal, Teresita Agné.

Reportatge fotogràfic realitzat per Auberge.digital Comunicació

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: