Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre presenta un informe a al·legant la que la proposta d’ampliació de l’abocador dels Magrells (Tivissa) no és necessària

10 juliol 2019 · Noticies

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha remés un informe a l’Oficina de Medi Ambient de les Terres de l’Ebre. L’OMA havia requerit en el termini d’1 mes des de la data recepció (27/5/2019) al Consell Comarcal que informi dels vectors que calia tenir en compte per a la tramitació de l’ampliació.

El Consell Comarcal ha emès un informe tècnic posant en entredit molts elements que sostenen l’ampliació i adduint que una ampliació d’aquestes característiques no és necessària per a les necessitats presents o futures ni de la comarca, ni del territori.

Des del Consell Comarca a més, es vol recordar que fins al 15 de juliol a través del web de Participació i processos de consulta del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, qualsevol ens local, entitat o persona pot informar sobre el procediment previ a la tramitació del Pla Especial i na necessitat de sotmetre-ho a avaluació ambiental.

Adjuntem el contingut de l’informe emès.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: