Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Jornada Precongressual del 8è Congrés Nacional 2019 de la Gent Gran de Catalunya a la Ribera d’Ebre

14 juny 2019 · Noticies

En data 13 de juny de 2019 s’ha realitzat a la seu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, la jornada precongressual del 8è  Congrés Nacional de la Gent Gran de Catalunya.

L’Àrea de Serveis a les Persones del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre va convocar als delegats i delegades del Consell Consultiu de la Gent Gran de la Ribera d’Ebre a la presentació de la jornada.

La presentació s’ha iniciat amb la benvinguda de la Il·lma. presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre la Sra. Gemma Carim , amb la presència del conseller de l’àrea Sr. Josep Maria Sàez i del nostre delegat Nat el sr. del Sr. Ramón Sabaté, qui ha explicat el funcionament del Consell General de la Gent Gran. Sr. Sabaté ha destacat la importància de les noves tecnologies com a accés al món social actual i ha animat a tots els presents a participar activament seguint la trajectòria d’implicació de la comarca en els darrers congressos.

La presentació del contingut de la jornada precongressual del 8è Congrés de la Gent Gran ha anat a càrrec de la Sra. Rosanna Fatsini, directora territorial del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de les Terres de l’Ebre juntament amb el Sr. David Agustí Belart cap de l’Oficina de la Gent Gran Activa. Ells han exposat el funcionament i què es pretén aconseguir amb la participació de la gent gran de tot Catalunya amb aportacions a les polítiques per a la gent gran, han destacat la importància de recollir les aportacions de tots els territoris per tal de conèixer de primera mà quines són les realitats i necessitats de les zones, entorn a les dues ponències:

PONÈNCIA A: El present de les persones grans. Drets i deures.

PONÈNCIA B: Les persones grans del futur. Polítiques d’adaptació de la societat a l’envelliment.

Els representants escollits com a membres delegats de la Ribera d’Ebre han estat la Sra. Montserrat Rey , membre de l’associació de jubilats de Móra la Nova, el Sr. Carles Sastre membre de l’associació de l’associació de Móra la Nova i el delegat suplent el Sr. Fernando Cortés, membre de l’associació de Benissanet. Aquests membres escollits juntament amb el delegat Nat Sr. Ramon Sabaté seran els portantveus de la gent gran de la comarca de la Ribera d’Ebre al 8è Congrés Nacional de la Gent Gran de Catalunya, convocat per l’Il·lm. Sr. Chakir El Homrani, Conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, el 25 d’octubre a Món Sant Benet, a Sant Fruitós de Bages.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: