Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre acompanya amb el coworking a emprenedors de l’entorn rural

11 juny 2019 · Noticies

Les sessions de formació i suport es realitzen al nou espai de coworking comarcal CoEbreLab

Des del passat mes de febrer, el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre compta amb un espai de coworking anomenat CoEbreLab. L’espai està situat a la mateixa seu del Telecentre comarcal, lloc de referència els darrers 15 anys, en temes de dinamització de les TIC i el teletreball entre la ciutadania i ja està obert a acollir emprenedors/es i usuaris que el vulguin utilitzar per a realitzar projectes professionals que tinguin les TIC com a base.

Durant el mes d’abril, i a partir d’ara de forma mensual, es realitza una nova activitat anomenada “Emprenedor/a: t’acompanyem amb el coworking” que, amb l’ajuda de sis tècnics de diferents àrees de l’ens comarcal d’àmbits com la dinamització econòmica, la dinamització rural o el suport informàtic i món digital, ajuda a perfils d’emprenedors amb una idea de projecte professional o amb pocs mesos d’experiència com a autònoms, a treballar en un espai de coworking i com aquesta forma de treballar els pots fer millorar professionalment.

Les temàtiques que es tracten en aquesta activitat especial són: què és i què no és coworking, com fer coworking entre emprenedors?, aspectes claus d’un emprenedor: el pla d’empresa útil, llocs webs i dominis personalitzats, certificats digitals i factures electròniques, quines son les competències digitals bàsiques i com aconseguir-les, com promocionar-se professionalment amb Linkedin, com treballar la teua xarxa de contactes a Internet i com et pot ajudar el coworking a l’entorn rural català. 

La inscripció és gratuïta i els interessats poden inscriure’s per correu electrònic a coebrelab@gmail.com, trucant al 977 401 851 o presencialment al C. Sant Valentí, 31 de Móra d’Ebre de dilluns a divendres de 10 a 14 h. Aquesta formació es realitzarà en només tres dies, divendres 21, dimecres 26 i divendres 28 de juny de 9 a 14 h. Un cop realitzada els emprenedors participants formaran part de la comunitat de coworkers del projecte COEbreLAB http://coebrelab.riberaebre.org així com de la xarxa de coworking rural COWOCAT_RURAL i de la xarxa de coworking de Catalunya COWOCAT.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: