Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Convocades noves subvencions per a obres d’arranjament d’habitatges per a persones grans

10 maig 2019 · Noticies

Aquest matí ha tingut lloc al Consell Comarcal la presentació de la nova convocatòria de subvencions per a obres d’arranjament en l’interior dels habitatges per a les persones grans. La presentació ha anat a càrrec de la directora dels Serveis Territorials de Territori i Sostenibilitat, Lídia Pino, i del tècnic de rehabilitació de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, David Lluís, i ha comptat amb l’assistència de representants d’ajuntaments i d’associacions de gent gran de la comarca, així com de personal que treballa en els àmbits de serveis socials i d’habitatge.

La presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Gemma Carim, els ha donat la benvinguda i ha agraït la seva disposició per fer arribar la informació dels nous ajuts a la gent de la comarca. La presidenta ha destacat també l’increment d’expedients tramitats en la convocatòria de l’any passat respecte d’edicions anteriors. I és que l’any 2018 van obtenir aquestes subvencions un total de trenta famílies de la Ribera d’Ebre, amb les quals s’han portat o portaran a terme properament obres per a la millora de l’accessibilitat, substitució de finestres i adequació d’instal·lacions de l’habitatge, entre altres.

La convocatòria de subvencions per a obres d’arranjament a l’interior dels habitatges per a les persones grans s’adreça a unitats de convivència que incloguin entre els membres una persona de 65 anys o més i que tinguin el domicili habitual i permanent a l’habitatge objecte d’arranjament i als que les obres beneficiïn directament. L’import de la subvenció és del 100 % del pressupost protegible, amb un límit de 3.000 euros per habitatge. El termini per presentar les sol·licituds finalitza el dia 28 de juny i espoden tramitar a les oficines d’habitatge del Consell Comarcal.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: