Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Dos alumnes de l’institut Julio Antonio i una del de Flix, finalistes del X Premi de Treball de Recerca de Batxillerat sobre la Ribera d’Ebre

24 abril 2019 · Noticies

Aquest dijous 25 d’abril, a les 6 de la tarda, la Sala de Plens del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre acollirà l’acte del lliurament del X Premi de Treball de Recerca de Batxillerat sobre la Ribera d’Ebre. En aquesta edició s’han presentat 6 treballs procedents de l’Institut Julio Antonio de Móra d’Ebre, l’Institut de Flix i del Col·legi Diocesà Sagrada Família de Tortosa.

El jurat, format per Montse Monclús Llop, Lucrècia Bladé Chorto i Rosa Maria Pros Jordà, totes tres vinculades al món de l’Ensenyament, n’ha triat tres com a finalistes: L’anellament científic, de Claudia Armora Rosich (INS Flix),  A fira! Un recorregut a través de la història de la fira de Móra la Nova, d’Irene Duran Ribes (INS Julio Antonio) i Estudi diacrònic del parlar de Tivissa, de Júlia Santapau Jardí (INS Julio Antonio).

Durant l’acte, els autors faran una breu exposició dels seus treballs i, un cop finalitzada, el jurat determinarà qui és el guanyador d’aquesta desena edició. El premi són 250 euros per al primer premi i 50 pels altres dos finalistes, una subscripció gratuïta com a socis del Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre (CERE) durant un any i la publicació del treball al web de l’entitat, així com a la seva revista anual científica Miscel·lània si es considera oportú. Durant la deliberació del jurat, hi haurà una actuació musical a càrrec d’alumnes de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Móra d’Ebre.

El Concurs de treballs de recerca de Batxillerat sobre la Ribera d’Ebre és un iniciativa del CERE per tal de divulgar treballs de recerca redactats per al crèdit de síntesi de Batxillerat, i que tractin algun tema relacionat amb la Ribera d’Ebre. Compta amb el suport del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Direcció General de Joventut, l’Ajuntament de Móra d’Ebre i l’Escola Municipal de Música i Dansa de Móra d’Ebre.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: