Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Els alumnes de 4rt de primària de l’Institut Escola de Móra la Nova coneixen el funcionament del Consell

25 març 2019 · Noticies

Els alumnes s’han fet una fotografia de família a les portes del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre

Com funciona el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre?, o quina és la funció de la presidenta a l’ens comarcal? Aquestes han estat algunes de les preguntes que han fet els alumnes de 4rt de primària de l’Institut Escola Tres d’Abril de Móra la Nova a la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Gemma Carim, durant la visita dels nens i nenes per conèixer les funcions i tot allò que es fa des del Consell.

 

Els nens i nenes que han assistit a la visita a l’edifici del Consell Comarcal han conegut les instal·lacions i cadascuna de les sales més importants de la seu. En aquest sentit, els alumnes han estat molt participatius i, en tot moment, han preguntat a Carim tot allò que tenien curiositat per saber de l’ens que presideix. Tot i saber moltes de les coses que es feien des de l’ens riberenc, tenien curiositat per saber que s’hi feia, quants treballadors hi ha o què és fa des del Consell.

 

Els nens i nenes han fet moltes preguntes a la presidenta del Consell, Gemma Carim

Unes preguntes que Carim ha contestat amb molt de gust a tots els nens i nenes i, així, han après alguna cosa nova en aquesta estada al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. A més, els alumnes també han tingut ganes de saber més sobre les funcions de la presidenta, ja que li han preguntat com ha sortit escollida i quina és la seva feina. També n’hi ha hagut algun de més curiós que ha volgut saber si tenia alguna feina a més de presidir el Consell. Gemma Carim ha explicat que “ha estat un tercer grau en tota regla”.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: