Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La Ribera reuneix demà als professionals de la Salut, Serveis Socials, Educació i Joventut del territori en una jornada de formació sobre intel·ligència emocional en nens i joves

12 novembre 2018 · Noticies

Com podem afavorir la intel·ligència emocional en els infants i els joves. Aquest serà el tema de debat, demà dimarts, de la 17a edició de la Jornada de Salut que reunirà, un any més, els professionals dels sectors de la Salut, els Serveis Socials, l’Ensenyament i Joventut de les comarques de la Ribera d’Ebre, la Terra Alta i el Priorat.

La presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Gemma Carim; la Directora Territorial d’Ensenyament, Montserrat Perelló, i el director de l’Hospital de Móra d’Ebre, Joan Galvany, seran els encarregats a quarts de 10 del matí de donar la benvinguda al mig centenar dels professionals que participaran en aquesta formació, impartida per la mestra i psicòloga Assumpció Salat, reconeguda professional en aquest camp i directora del centre Àgape de Barcelona.

Salat tocarà temes com la triple estructura humana i les seves implicacions en el comportament, l’origen de les emocions i com les podem gestionar, i els acords, la fermesa i el diàleg no concloent com a eines pràctiques per afavorir el bon desenvolupament emocional de nens i joves. El contingut està pensat especialment per a professionals que treballen cada dia amb aquest col·lectiu, públic de la jornada. L’activitat està  inclosa al Pla Comarcal de Joventut i  compta amb el suport de la Direcció General de Joventut.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: