Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Últims dies per inscriure’s a un curs sobre recursos digitals per a negocis locals que comença el dilluns 15 al Consell Comarcal

2 octubre 2018 · Noticies

Aquest dijous 4 d’octubre és el darrer dia per inscriure’s a un curs bàsic sobre eines de Google i sobre l’entorn digital per una correcta implantació del negoci local en l’entorn en línia, que es realitzarà del 15 d’octubre al 20 de novembre de 2018, en setmanes alternes, a la seu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, a Móra d’Ebre.

El curs, de 30 hores de durada, preveu sessions de dues hores en horari de migdia, de 3 a 5 de la tarda, per facilitar la participació de persones que tinguin o treballin en negocis subjectes a l’horari comercial. El curs es farà de dilluns a divendres, a partir del dia 15 d’octubre, en setmanes alternes: del 15 al 19 d’octubre, del 29 al 31 d’octubre, del 12 al 16 de novembre i dues sessions de cloenda el dilluns 19 i dimarts 20 de novembre.

Requisits i contingut del curs

Aquesta és una formació per a persones que estan treballant, sigui per compte propi o aliè, i que d’aquesta manera puguin implantar els aprenentatges en el seu entorn de treball. Però també hi ha unes places reservades per a persones aturades que vulguin introduir-se en el món de Google i conèixer recursos digitals per donar a conèixer una marca o negoci.

Els participants aprendran a implantar recursos digitals als seus negocis o treballs: com trobar informació a la xarxa, configurar i utilitzar un correu electrònic, emmagatzemar i compartir informació al núvol, tenir una presència a internet amb Google Business, coses a tenir en compte si tenim un web, programar publicacions a les xarxes socials, dissenyar publicacions creatives per a xarxes socials i rendibilitzar les campanyes de pagament a facebook.

El curs està organitzat per la Federació de cooperatives Agràries de Catalunya amb la col·laboració del Consell Comarcal riberenc, i està 100% subvencionat, finançat pel Consorci per a la Formació Continua de Catalunya. La formació s’emmarca en l’acord de col·laboració que el Consell Comarcal manté amb la Federació de cooperatives, des de fa tres anys, a través del qual es duen a terme diferents accions per millorar la professionalització de l’empresariat de la comarca, en la línia estratègica de mantenir i generar ocupació a la Ribera.

Descarrega aquí el programa del curs.

Consulta aquí les instruccions per formalitzar la inscripció abans del dijous 4 d’octubre.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: