Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Un centenar de riberencs s’han format en gestió empresarial i TIC a través del Servei d’Emprenedoria comarcal

19 setembre 2018 · Noticies

La formació es realitza al Telecentre de la Ribera, a Móra d’Ebre.

Aquesta setmana se celebra al Telecentre de la Ribera d’Ebre la darrera de les càpsules formatives per millorar les habilitats i capacitats en matèria de gestió empresarial de les persones emprenedores i petites empreses de la comarca. Es tracta d’una de les formacions impartides pels tècnics del departament d’Informàtica del Consell Comarcal de la Ribera, en el marc de la xarxa Catalunya Emprèn, que en aquesta ocasió se centra en l’ús del certificat electrònic per accedir a contractes i ofertes de l’administració pública, obrint així el ventall d’oportunitats laborals a petites empreses i emprenedors de la comarca.

En aquesta càpsula assisteixen emprenedors de Rasquera, Móra d’Ebre, Móra la Nova, la Torre de l’Espanyol, Flix i Riba-roja d’Ebre, que al llarg de dues sessions, de dues hores cadascuna, aprenen els diferents certificats digitals que tenen al seu abast per acreditar la seva identitat a través d’internet, així com a fer-ne ús davant l’administració, i fins i tot altres empreses o particulars, garantint així la integritat i la confidencialitat de les seves comunicacions electròniques.

Formació continua
La d’aquest mes de setembre complementa la càpsula que es va fer el juny sobre els beneficis de treballar electrònicament amb l’administració, en la que els assistents van aprendre a fer tràmits i com presentar una factura quan treballen per administracions públiques, com ajuntaments o el Consell Comarcal. La via telemàtica és indispensable si volen treballar amb administració pública.

De fet, en els darrers dos anys s’han organitzat un total de 14 càpsules formatives, totes amb una durada de 4 hores, i a les quals han assistit un centenar de persones de la comarca. Estan organitzades pel Servei d’Emprenedoria del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, dins el Programa de Suport a les Persones Emprenedores (PISPE),  junt amb el Centre d’Empreses La Ribera de Flix, amb el suport del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i el cofinançament del Fons Social Europeu (FSE).

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: