Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Móra d’Ebre acull aquest dimarts la IX Festa de l’Avi i l’Àvia Comarcal de la Ribera d’Ebre 2018

20 agost 2018 · Noticies

La Festa de l’Avi i Àvia Comarcal de la Ribera d’Ebre se celebra anualment en homenatge a la gent gran.

13 riberencs opten al títol d’Avi o Àvia de la Ribera 2018 que es donarà a conèixer demà dimarts, 21 d’agost, en el transcurs de la IX Festa de l’Avi i l’Àvia Comarcal 2018 de la Ribera d’Ebre, que se celebra a Móra d’Ebre.

Els avis i àvies nomenats aquest any són: Francisco Salvadó Jornet (Ascó), Rosa Bertolí Miró (Benissanet), Palmira Rozas Garcia (Flix), Teresa Sicart Senisa (Garcia), Teresita Piñol Agné (Ginestar), Llàtzer Aymí Cubells (La Palma d’Ebre), Mercè Jornet Elies (La Torre de l’Espanyol), Fernando Meléndez Cañizares (Miravet), Angeleta Font Piqué (Móra la Nova), Santiago Pujol Costa (Móra d’Ebre), Magdalena Puigbert Ribes (Tivissa), Anna Mani Ferré (Vinebre), i Josep Vaqué Andreu (Riba-roja d’Ebre).

La cita, organitzada des de l’Àrea de Serveis a les Persones del Consell Comarcal, i que enguany celebra la seva novena edició, vol retre homenatge a la gent gran de la comarca. En el transcurs de la trobada es proclamarà Avi o Àvia Comarcal un dels tretze candidats i candidates presentats aquest any pels pobles riberencs. Un títol que els darrers dotze mesos ha ostentat la moranovenca Aurora Marqués Grau.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: