Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Oberta la inscripció a dos nous seminaris per millorar la competitivitat del sector comercial de la Ribera

19 juliol 2018 · Noticies

Cartell Seminari de recursos digitals per al comerç.

L’àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha obert la inscripció als dos seminaris dirigits a comerciants i emprenedors del sector comercial que se celebraran a la comarca després de l’estiu, i que se sumen a les dues formacions que ja s’han fet aquest any dins el projecte Ribera d’Ebre Viva per aquest mateix col·lectiu, una primera sobre aparadorisme al febrer i la segona, sobre gestió del punt de venda, al maig. Aquests seminaris tenen una durada de 1,5h i es fan en horari de migdia, fora de l’horari comercial, per facilitar que els comerciants puguin participar-hi.

Així, el dimecres 19 de setembre hi ha programat un seminari sobre recursos digitals per al comerç, perquè coneguin com treure rendiment d’aquestes eines a través d’un pla digital ràpid, senzill i efectiu, i puguin valorar si el negoci necessita o no una botiga a internet. En aquest curset se’ls ensenyarà a segmentar i a redactar missatges efectius, a partir de la lògica de les diferents xarxes socials, tot des d’una vessant molt pràctica.

Cartell Seminari de dinamització del negoci comercial.

Ja a l’octubre, el dijous 11, es farà el seminari de dinamització de negoci comercial, una sessió destinada a explicar estratègies senzilles i econòmiques per augmentar el poder seductor i les vendes d’un comerç de proximitat, a través de tècniques d’exposició lineals, mètodes de visual merchandising i tècniques com la de punts freds i càlids de la botiga. Tot plegat perquè els comerciants disposin d’eines que permetin una gestió professionalitzada del negoci, aprofundint en aspectes com la imatge i la proposta de valor per als temps actuals.

El seminari de setembre es farà a l’Ajuntament de Móra la Nova, i el següent al Centre d’Empreses de Flix. L’horari és de 15 a 16,30 hores, i aniran a càrrec de l’economista i expert en gestió, innovació i dinamització comercial Jordi Bacaria. A més, com en altres ocasions, els establiments participants podran optar a un assessorament personalitzat. Les places són limitades i les inscripcions es poden fer a través del web del Ribera d’Ebre Viva, en aquest enllaç.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: