Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Turisme Ribera d’Ebre es promocionarà a les samarretes dels equips del FC Ascó la pròxima temporada 2018/19

6 juliol 2018 · Noticies

La presidenta del Consell, Gemma Carim; el president del Futbol Club Ascó, Andreu Muñoz; i l’alcalde d’Ascó, Josep Maria Buixeda, a la presentació de les noves samarretes del FC Ascó.

La presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Gemma Carim; el president del Futbol Club Ascó, Andreu Muñoz; i l’alcalde d’Ascó, Josep Maria Buixeda, vicepresident del Consell Comarcal, han presentat aquest migdia a Móra d’Ebre, a la seu del Consell, les noves samarretes que portarà l’equip riberenc la pròxima temporada 2018-2019, i que lluiran el logotip de Turisme Ribera d’Ebre i el de Turisme Ascó. Els gairebé 300 jugadors de totes les categories portaran així el nom de la Ribera d’Ebre arreu, promocionant la comarca en tots els partits i competicions on juguen els 13 equips asconencs, des de l’Escola de Futbol, passant per totes les categories, contant l’equip femení i el primer equip del FC Ascó que juga a tercera divisió nacional. També té tres equips extraescolars de futbol sala.

A més de promocionar la comarca, la presidenta comarcal també ha destacat en la seva presentació que aquesta iniciativa vol també crear sentiment de pertinença a la Ribera entre els veïns d’arreu de la comarca que juguen a les files de l‘equip d’Ascó. “Entre tots ens fem més grans”, ha dit la presidenta en la presentació oficial del nou equipament, felicitant al club per visualitzar la Ribera i per la seva predisposició a sumar voluntats esportives i comarcals. Segons Gemma Carim, aquesta és una iniciativa “genial, tant de bo la copiïn altres entitats i clubs comarcals”.

Per la seva banda, el president del club ha agraït al Consell Comarcal riberenc i a l’Ajuntament d’Ascó el seu suport, i a la presidenta la seva predisposició immediata a col·laborar. El representant del FC ha dit que portar aquests logos al pit ”és un orgull”. Per Muñoz, la promoció respon a que “ens sentim part de la comarca. Anem on anem portarem el nom d’Ascó i de la Ribera d’Ebre”.

L’alcalde d’Ascó ha subratllat la voluntat de conjunt i de tirar endavant projectes comarcals, com el FEDER o la rampa de peixos recentment inaugurada per IDECE, per donar a conèixer la Ribera, per impulsar el Turisme a casa nostra, per fer valdre el patrimoni natural i cultural de la Ribera. Buixeda s’ha mostrat orgullós que els equips del FC Ascó siguin ambaixadors del municipi que els acull i de la Ribera d’Ebre, i també ha desitjat que altres clubs també se sumin a aquesta iniciativa de portar el logotip de Turisme del territori en la seva vestimenta.

El FC Ascó, fundat l’any 2010, recollint la tradició de la Joventut Esportiva Ascó i el Club Esportiu Ascó, que es van fusionar amb el FC Benavent (Lleida), té en l’actualitat 450 socis i un estadi municipal amb capacitat per a 1.000 persones, on s’han viscut grans fites, com les eliminatòries de promoció a segona B de la temporada 2015-2016, quan el FC Ascó va quedar campió de tercera nacional, recordades i conegudes com la Marea Verda.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: