Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal obre la convocatòria d’ajuts per llibres escolars i assistència a llar d’infants de la Ribera

2 juliol 2018 · Noticies

Fotografia del darrer ple del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre on es van aprovar per unanimitat els ajuts.

El darrer ple del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre va aprovar per unanimitat una nova convocatòria de beques per a la concessió d’ajuts econòmics, de caràcter individual, per a l’adquisició dels llibres escolars i per a l’assistència a les llars d’infants de la comarca, de cara al curs 2018/2019. Si poden presentar tots els veïns de la Ribera que compleixin els requisits, que seran avaluats per l’àrea de Serveis Socials del Consell, i que inclouen criteris de renda, distància amb el centre escolar de l’alumne, condició de família monoparental.

Els ajuts per l’adquisició de llibres escolars obligatoris van destinats als alumnes que cursin, en qualsevol centre públic de la comarca, estudis d’Educació Infantil, Primària, Secundària i Especial. Els imports dels ajuts poden oscil·lar entre els 50 i els 25 euros per alumne, en Educació infantil (de 3 fins a 6 anys), dels 50 a 100 € per a Educació Primària (de 6 fins a 12 anys) i dels 75 euros fins a un màxim de 150 euros per als alumnes de l’ESO (de 12 a 16 anys).

D’altra banda, els ajuts per a l’assistència a les llars d’infants al curs 2017/2018 van dirigits als nens menors de tres anys. L’import dels ajuts és mensual, i va des dels 20 euros a un màxim de 40, en Servei mitja jornada i entre 47 i 94 euros si és per jornada completa amb mitja pensió. Els ajuts per a l’assistència a llar d’infants estan limitats a un màxim d’onze mesos i el fet de tenir germans que assisteixin a la llar d’infants suma punts per optar-hi.

El curs passat, que tot just ha acabat ara al juny, es van atorgar 334 sol·licituds per llibres escolars i 21 per a l’assistència a la llar d’infants. Aquestes beques són possibles gràcies al conveni anual que el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre té signat amb la Diputació de Tarragona.

Les persones interessades han de presentar la documentació que s’indica en les bases de cada convocatòria, i que us podeu descarregar aquí:

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: