Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

29 nens i nenes de la Ribera estan aquesta setmana a les colònies organitzades pel Consell Comarcal

26 juny 2018 · Noticies

Fins a 29 nens i nenes de la comarca han marxat aquesta setmana a la casa de colònies Can Miqueló, a Osona, per participar en l’estada que organitza, un any més, l’àrea de Joventut del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, tot just acaba el curs escolar, i comença l’estiu.

Els xiquets, d’entre 8 i 12 anys, van marxar aquest dilluns, i tornaran divendres, després de gaudir de cinc intensos dies d’activitats relacionades amb el cel, temàtica de les colònies d’aquest any: observaran estrelles amb un telescopi, aprendran curiositats sobre els planetes i l’univers, s’estrenaran com autèntics astronautes… mentre gaudeixen de la natura i activitats d’aventura.

Molt bona acollida i tota una experiència

Tot plegat, es tracta d’una activitat de lleure educatiu que té molt bona acollida entre els pares de la Ribera que any rere any opten per enviar els seus fills de colònies, durant uns dies; i molts d’ells repeteixen experiència. És el cas de la moranovenca Raquel Pérez, qui explica que el seu fill i la seva filla, de 9 anys, “han volgut repetir ells, ja que l’any passat s’ho van passar molt bé. I penso que fer activitats i estar uns dies fora de casa els va molt bé”. “Segur que s’ho passarà pipa, qui pogués…”, assenyala la Judit Masip: la seva filla de 10 anys marxa de colònies per primera vegada, “amb nervis, però molt contenta”, diu.

Els nens i nenes marxaven ahir des de l’estació d’autobusos de Móra d’Ebre molt contents: “Ja havíem anat de colònies abans, i ens ho vam passar molt bé. Jugarem, farem tirolines, tobogans, piscina i estarem tot el dia amb amics”, deien abans de pujar a l’autocar que els ha portat a la casa de colònies de Sant Martí de Centelles una colla d’amics, que tot just han acabat el curs de 4t de Primària al col·legi de Santa Teresa. L’Ares, la Verònica, la Sara, el Roger i l’Arnau ho tenen clar: “No tindrem temps d’enyorar-nos, ens ho passarem genial”.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: