Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Consell Comarcal i ANAV renoven el conveni anual per al desenvolupament econòmic i social de la Ribera

4 juny 2018 · Noticies

Els dos màxims responsables d’ambues entitats han signat el conveni aquest matí al despatx de la presidenta comarcal.

La presidenta del Consell Comarcal, Gemma Carim, i el director general de l’Associació Nuclear Ascó-Vandellòs II (ANAV), José Antonio Gago, han signat aquest matí a la seu comarcal a Móra d’Ebre el conveni de col·laboració anual entre ambdues entitats. L’acord inclou una partida de 150.000 euros per a la comarca de la Ribera d’Ebre aquest any 2018.

El conveni està redactat en els mateixos termes que el que es ve signant cada any, i preveu uns diners que es destinen a actuacions per al desenvolupament en matèria econòmica i social de la Ribera. Així, ANAV manté el seu compromís amb el territori i permetrà donar suport i continuïtat a programes i serveis que l’ens comarcal ja té en marxa, com són la formació d’adults o el transport adaptat. A més, es manté la col·laboració amb entitats riberenques, com la Fira de Móra la Nova, el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre (CERE) o la Biblioteca comarcal.

Igualment, el conveni contempla una partida per als municipis de la Ribera que queden fora de l’àmbit del Pla d’Emergències Nuclears de Tarragona (PENTA): Rasquera, Ginestar, Benissanet i Miravet.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: