Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Formació en administració electrònica per a emprenedors, empresaris i autònoms de la Ribera

21 maig 2018 · Noticies

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre impartirà aquest any dues càpsules formatives sobre procediments de l’administració electrònica adreçades a emprenedors, empresaris i autònoms de la comarca. Aquestes formacions seran impartides pels tècnics comarcals d’Informàtica, i volen facilitar l’accés als professionals riberencs que treballen o vulguin treballar amb l’administració pública, ja que actualment les tramitacions només es poden fer mitjançant la via telemàtica.

Així doncs, en aquestes sessions es formarà a professionals de la comarca perquè puguin treballar, a través dels canals electrònics, amb l’administració pública, com pot ser el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. Més específicament tractaran de com s’ha de presentar una factura electrònica quan s’ha realitzat una feina o servei per a una administració, i quins tràmits que s’han de fer per optar a un concurs públic.

Les dues càpsules formatives són totalment gratuïtes, i tenen una durada de quatre hores cadascuna, que es faran en dos dies. A més, per facilitar la participació i accés a tots els riberencs, s’han programat en dos emplaçaments de la comarca: el Telecentre de la Ribera d’Ebre, a Móra d’Ebre, i el Centre d’Empreses La Ribera de Flix.

Telecentre de la Ribera d’Ebre, situat al C. Sant Valentí, 31 de Móra d’Ebre

Centre d’Empreses La ribera de Flix situat al C. Tallers, 2 – Polígon Industrial La Devesa.

Opció de fer-ho a Móra d’Ebre o a Flix

La primera formació Beneficis de l’administració electrònica al teu negoci: tramitacions genèriques i facturació electrònica es pot fer al telecentre de Móra d’Ebre (Carrer Sant valentí, 31) el dilluns 4 i dimecres 6 de juny; o la setmana següent, el dilluns 11 i dimecres 13, en aquest cas al centre d’empreses del polígon La Devesa de Flix. En tots dos casos, l’horari és de 15 a 17 hores.

La segona porta per nom Beneficis de l’administració electrònica al teu negoci: presentació d’ofertes als concursos públics i es pot fer el dimarts 18 i dijous 20 de setembre, si s’opta per fer-ho a Móra d’Ebre; o el dimarts 25 i el dijous 27 del mateix mes si es fa a Flix. En tots dos casos amb el mateix horari de tarda: de 15 a 17 hores.

Aquesta formació està organitzada per l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal, amb el Centre d’Empreses de Flix i el suport del Departament d’Empresa i Coneixement de Catalunya, i estan cofinançades pel Fons Social Europeu (FSE), dins el marc de la xarxa Catalunya Emprèn.

Inscripcions

Els interessats es poden inscriure omplint el formulari que trobaran en aquest enllaç. A més, també han de fer arribar el DNI escanejat a l’adreça de correu electrònic dinamitzacio@riberaebre.org. Per a més informació, podeu trucar al Consell Comarcal, al telèfon 977 40 18 51, i preguntar per la tècnica de Promoció Econòmica.

 

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: