Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Els nens i nenes de la Ribera, protagonistes de la 16a Festa de les Cigonyes de la Reserva Natural de Sebes

13 maig 2018 · Noticies

Els infants s’ho han passat d’allò més bé amb les seves famílies

Centenars de famílies de diferents municipis de la Ribera d’Ebre i de pobles propers a la nostra comarca, han participat en la 16a edició de la Festa de les Cigonyes, esdeveniment organitzat per la Reserva Natural de Sebes de Flix amb el suport del Consell Comarcal. Una festivitat que protagonitzen els nens i nenes que gaudeixen d’un matí amb moltes activitats, des de tallers de terrissa i de rapinyaires, una ruta amb trenet turístic per la reserva natural, a més d’un espectacle infantil i diferents jocs.

L’Alan i en Lug són dos bessons nascuts a Ascó que han participat en la festa d’aquest any, així com l’Arlet que ha vingut des de La Fatarella per gaudir d’aquesta diada. Tots ells són fills de pares primerencs que s’ho han passat d’allò més bé en la festa. Un altre cas és el d’en Pol, que ha vingut amb els seus pares, en David i la Rocío, que per ells no és la primera vegada que participen en la Festa de les Cigonyes, perquè ja van venir en una altra edició quan va néixer la seva altra filla, la Mariona. Ells són alguns dels 179 nadons nascuts a la Ribera d’Ebre durant el 2017 i que han estat homenatjats en aquesta edició i han participat en un dels actes més bonics de la festa, la foto de família amb els pares, mares i infants de la nostra comarca. Per acabar, com ja és tradicional, s’ha fet un alliberament simbòlic de fauna salvatge: enguany, l’han protagonitzat una parella de cigonyes blanques.

L’autocar del Consell Comarcal ha portat als assistents des del polígon industrial fins a la Reserva Natural de Sebes

Finalment, durant l’esdeveniment, també s’ha vist la cara més solidària en fer-se una capta solidària per poder comprar productes de neteja i d’alimentació per a les famílies més desfavorides de la Ribera d’Ebre que ho necessitin i també s’ha fet entrega d’un diploma a tots aquells col·lectius que col·laboren amb el projecte Volcat de la Reserva natural. Els assistents també s’han pogut fer una fotografia amb la cigonya de Sebes i han pogut comprar productes artesanals en els diferents estands que s’han instal·lat al Mas del Director. A més, l’autocar del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha fet el trajecte del polígon industrial fins a la Reserva Natural de Sebes per aproximar a la gent fins a l’escenari de l’acte durant tota la jornada.

 

 

Galeria d’imatges (clica damunt per fer gran la imatge)

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: