Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Alumnes de l’escola Lluís Viñas de Móra d’Ebre visiten el Consell per conèixer el seu funcionament

23 abril 2018 · Noticies

La presidenta ha rebut als alumnes al seu despatx

Els alumnes de P5 de l’escola Lluís Viñas de Móra d’Ebre han visitat aquest matí la seu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. Els petits han vingut al Consell ben informats i, quan la presidenta els hi ha preguntat què era la institució comarcal, tots han respost “un ajuntament de tota la comarca”. A més, durant la seva trobada amb Gemma Carim els alumnes també han dit el nom cada un dels municipis de la comarca. Aprofitant la visita, han fet una ruta per les instal·lacions i, a la sala de plens, han aprofitat per fer-se una foto de record amb la presidenta. Com a record, se’ls ha lliurat un llapis amb el logotip comarcal i un plànol de la Ribera d’Ebre.

Com conèixer la Ribera d’Ebre

La visita forma part del programa per conèixer la Ribera d’Ebre que fan des de l’escola Lluís Viñas, on cada curs treballa la comarca d’una manera diferent. La tutora ha explicat que “treballen la Ribera d’Ebre a partir d’un mapa de la comarca per aprendre on estan situats els pobles i quins són els seus noms”. A més, cada alumne s’encarrega de visitar amb la família un poble de la comarca, fa fotografies i després explica a la classe quines coses té cada poble. “És una forma dinàmica i divertida per aprendre les coses dels pobles de la Ribera”, afirma la tutora. Igualment aprenen dites dels pobles de la comarca per dir-les a classe i els escuts dels municipis per saber quin és cadascun.  A més del Consell Comarcal, durant el curs també han visitat l’Ajuntament de Móra d’Ebre i al maig faran una visita a la Reserva Natural de Sebes, a Flix.

Els alumnes li han explicat coses de la comarca a la tècnica de turisme del Consell

Els nens i nenes han visitat la sala de plens i s’han assegut a la taula com si fossin consellers

 

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: