Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell signa el Pla d’Ocupació Comarcal 2018 per impulsar 5 llocs de treball i millores en 15 municipis riberencs

13 abril 2018 · Noticies

La presidenta riberenca amb el president de la Diputació i la resta de representants comarcals i provincials.

La presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Gemma Carim, ha assistit aquest matí a la signatura del conveni dels Plans d’Ocupació Comarcals, que impulsa la Diputació de Tarragona. A l’acte han assistit també el president de la Diputació, Josep Poblet; el diputat delegat de Polítiques Actives d’Ocupació, Joan Josep Malràs; els diputats Joan Olivella, Mateu Montserrat i Álvaro Gisbert; així com altres presidents i membres dels Consells Comarcals de la província.

L’objectiu d’aquests plans d’ocupació, en marxa des de 2013, és dinamitzar el mercat laboral del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. En aquests anys, han permès contractar 311 persones que es trobaven a l’atur i aquest any 2018 permetran donar feina a 50 aturats més, impulsant a més millores en 139 municipis de la província. La partida pressupostària per aquest any són 559.959,97 euros.

15 municipis riberencs i 5 aturats ocupats a la Ribera
En el cas de la nostra comarca seran 15 els municipis on es treballarà en la millora i recuperació d’espais d’interès singulars i en total es crearan 5 llocs de trebal: 4 com a peons i 1 responsable de brigada. Els beneficiaris treballaran desbrossant, netejant vorals i cunetes, i reduint el sotabosc dels municipis riberencs, per tal de reduir el risc d’incendis i d’arranjar les diferents rutes turístiques que disposen els municipis.

Cadascun d’aquests plans d’ocupació tindrà una durada de 6 mesos, que es poden allargar fins a un any. A més, també rebran formació complementària dirigida a millorar les seves habilitats personals i professionals i a afavorir la posterior inserció al mercat laboral.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: