Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Nova convocatòria d’ajuts per a empreses riberenques que vulguin contractar joves universitaris en pràctiques

10 abril 2018 · Noticies

Nova convocatòria per optar als ajuts del Pràcticum Odisseu, destinats a empreses de zones rurals de Catalunya, com la Ribera d’Ebre. Així doncs, totes les empreses i institucions riberenques interessades a incorporar un estudiant universitari en pràctiques, poden presentar les seves ofertes fins al 30 d’abril. Per fer-ho cal dirigir-se a la seu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, a Móra d’Ebre i des del Consorci Intercomarcal d’Iniciatives Socioeconòmiques Ribera d’Ebre – Terra Alta (CIS) se’ls ajudarà a trobar el candidat adequat.

Per més informació visiteu el web.

L’any passat, tres empreses de la Ribera d’Ebre van demanar 6 ajuts i 4 d’aquestes places van ser ocupades. D’altra banda, a la Terra Alta, només van ocupar 2 places de les 8 que es van demanar. Entre totes dues comarques es van demanar 14 ajuts i es van trobar 6 estudiants, dels quals 4 van formalitzar un contracte amb l’empresa per quedar-s’hi.

 

Aquest projecte vol involucrar universitats, centres de formació i empreses, per promoure la competitivitat, amb l’objectiu d’incentivar i facilitar el retorn i l’establiment dels joves al medi rural. Per aconseguir-ho, el Pràcticum Odisseu facilita ajuts a les empreses per tenir aquesta resposta.

Per més informació contacta amb el CIS al telèfon 977 402 792 o a l’adreça electrònica info@cisriberaebre-terraalta.org.  També podeu consultar més informació en aquest enllaç, a practicum@odisseujove.cat o bé al 973 481 644.

La convocatòria compta amb el suport dels Departaments d’Agricultura, Ramadera, Pesca i Alimentació i de Benestar Social i Família.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: