Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Vint joves riberencs aprofiten la Setmana Santa per formar-se com premonitors de lleure al Consell Comarcal

28 març 2018 · Noticies

Aquest dimecres ha finalitzat el curs de Premonitor de lleure que ha tingut lloc aquests dies de vacances escolars al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, aquest curs, de 20 hores i organitzat per l’àrea de Joventut del Consell, ha comptat amb 20 joves, tots ells d’entre 15 i 17 anys, de diferents municipis de la comarca.

Participatiu i de treball actiu

Els joves riberencs realitzant un joc de rol a la Sala de Plens del Consell Comarcal.

Els alumnes han destacat del curs que ha estat plenament participatiu i s’han fet anàlisi de casos reals, rol playing  i diverses activitats sobre la importància de la figura de l’educador de lleure. L’Anna Rodríguez, de Móra la Nova, ha estat una de les joves riberenques que ha fet aquest curs. ”Em semblava molt interessant i m’ha anat bé perquè després vull fer el de monitor de lleure, com molts dels meus companys”, declara Rodríguez, que també destaca el dinamisme del curs i el bon rotllo que hi ha hagut amb tot el grup i la monitora. A més diu, “aquest estiu m’agradaria treballar d’educadora de lleure i buscaré llocs per poder-ho fer”. Molts d’ells pensen treballar en el sector de l’oci educatiu a l’estiu, tot i que en un futur tenen pensat altres perspectives, com és el cas de l’Anna que vol estudiar Biologia.

El curs els ha donat una visió àmplia i general del món del lleure, aprenent  a conviure amb companys i practicant diverses tècniques educatives i va destinat als adolescents que s’interessen pel món del lleure educatiu i, que per edat, no poden accedir al curs de monitor de lleure, ja que s’han d’haver complert els 18 anys per realitzar-lo. En finalitzar-lo, els joves obtindran un certificat del curs, que té el suport de la Direcció General de Joventut.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: