Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal aprova les bases per la concessió d’ajuts pel transport i menjador escolar

28 març 2018 · Noticies

El Ple del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha aprovat les bases per la concessió d’ajuts pel transport i menjador escolar

El Ple del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha aprovat les bases per la concessió d’ajuts pel transport escolar, del curs 2017-18 i les bases per la concessió d’ajuts pel menjador escolar, del curs 2018-19. A més, també s’ha aprovat  l’autorització de la despesa corresponent a la gestió del servei de transport i menjador escolar per al curs 2017-18, per un import total de 989.128,68 euros.

Aquest import de despesa anirà destinat  als alumnes riberencs que demanaran l’ajut pel transport escolar aquest curs i els 89 alumnes que ja han demanat l’ajut pel menjador escolar.  Els beneficiaris de l’ajut del menjador del curs 2017-18, estan dividits en dos tipus de beques, la del 50% i la del 100% del cost, dels quals 50 reben la primera subvenció i 39 en són els beneficiaris de la segona. Pel curs vinent, el 2018-19, el Ple del Consell ha aprovat la concessió d’ajuts pel menjador escolar destinats a famílies amb fills en centres riberencs i tenen de termini fins al 25 de maig per presentar les sol·licituds. L’atorgament dels ajuts serà del 50% al 100% del tram garantit.

La concessió d’ajuts pel transport escolar 2017-18 s’ha aprovat en Ple aquest dimecres i les famílies interessades, en què l’alumnat assisteixi a escoles, instituts i centres privats concertats de la Ribera d’Ebre, tindran temps fins al 15 de maig per presentar la sol·licitud al registre del Consell Comarcal. El curs 2016-17 van ser 3 el nombre d’ajuts transport escolar, no gratuït, aprovats. Aquest registre tan baix es deu a la gratuïtat del servei en la nostra comarca i en són 430 alumnes beneficiaris i 19 les línies de ruta que porten als alumnes fins als seus llocs d’estudis.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: