Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Alumnes de l’escola d’Ascó visiten el Consell per conèixer el funcionament de la institució comarcal

22 març 2018 · Noticies

La tècnica de joventut explicant-los el funcionament de l’oficina.

Els alumnes de tercer i quart curs de Primària de l’escola Sant Miquel d’Ascó han visitat aquest matí la seu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, a Móra d’Ebre, per conèixer el funcionament d’aquesta administració, que dóna suport a tots els ajuntaments de la comarca. Durant la seva visita, els nens i les nenes, acompanyats dels seus mestres, han estat rebuts per la presidenta del Consell Comarcal, Gemma Carim, per explicar-los quina és la seva feina al capdavant de la institució. També han aprofitat la visita per fer una ruta per les instal·lacions del Consell, i conèixer de primera mà la tasca que realitzen els seus treballadors.

La visita formava part d’una sortida escolar per la comarca, i a més del Consell també tenen previst visitar una empresa de la comarca (la formatgeria Laura) i dos actius turístics de primer ordre: el pas de barca i el castell de Miravet.

Abans de marxar, el grup s’ha fet una foto a les portes del Consell amb la presidenta, com a record de la visita. Des del Consell se’ls ha lliurat un llapis amb el logotip comarcal i un plànol de la Ribera d’Ebre, a més d’informació de la Festa de la Clotxa i les jornades gastronòmiques que se celebraran pròximament.

A la sala d’actes del Consell, també sala de plens.

Els alumnes han estat al despatx de la presidenta que els hi ha explicat la seva tasca.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: