Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre es suma al programa d’emprenedoria femenina ‘Gira Mujeres’

2 març 2018 · Noticies

La Ribera d’Ebre participarà en el programa d’emprenedoria femenina ‘Gira Mujeres’, una iniciativa que impulsa la Fundació Coca-cola amb l’objectiu de fomentar l’emprenedoria en femení arreu de l’Estat, destinada a aquelles dones que vulguin desenvolupar una idea de negoci, especialment vinculada al sector de l’alimentació i les begudes La presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Gemma Carim, va assistir a la presentació del programa Gira Mujeres a Tortosa, juntament amb la resta de representants polítiques del territori ebrenc.

A les Terres de l’Ebre, el projecte està impulsat per l’Associació de Dones Empresàries, Directives i Emprenedores de les Terres de l’Ebre (Adede) i, des del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, s’està ara treballant conjuntament amb l’entitat per poder-lo fer arribar a la nostra comarca. Tot plegat, per incentivar la creació de negocis entre les dones riberenques i també donar suport a les que ja ho han fet, tot formant-se per fer créixer els seus negocis.

Des del Consell es crearà un grup de treball comarcal d’impuls i seguiment del projecte. Per les dones riberenques que s’hi vulguin apuntar, es faran tallers formatius gratuïts, en què un equip de professionals formarà i guiarà les dones de la comarca en el seu desenvolupament personal i professional. A més les participants rebran formació online per poder desenvolupar la seva idea de negoci, i podran optar als 3.000 euros que es donaran als tres projectes més innovadors.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: