Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

L’Església Arxiprestal de Sant Jaume de Tivissa, escenari diumenge de la XXIV Mostra de Cant Coral de la Ribera

19 febrer 2018 · Noticies

L’Església Arxiprestal de Sant Jaume de Tivissa serà l’escenari aquest diumenge, a partir de les 7 de la tarda, d’una de les cites culturals amb més solera de la Ribera d’Ebre: la Mostra de Cant Coral comarcal. La trobada celebra la seva 24a edició, i estava inicialment prevista per la passada tardor, però es va haver de posposar uns mesos per la situació política del país.

En la mostra coral hi prendran part gairebé 200 cantaires riberencs, integrants dels cinc grups corals que hi ha actualment a la comarca: la Coral de l’Escola Municipal de Música de Benissanet, el Cor l’Aubadera de Móra d’Ebre, l’Orfeó d’Ascó, la Coral de Rasquera i l’Orfeó de Tivissa, dirigits per Carlota Papasseit, Robert Faltus, Anna Galcerà, Dàmaris Rodríguez i Pilar Vega, respectivament. Després de la interpretació de diferents peces per part de cada coral, tots els cantaires es reuniran a l’escenari per cantar conjuntament dues peces: la primera serà el Cantem Llach i, com és tradicional, tancaran l’acte amb El Cant de la Senyera.

La mostra, que és itinerant cada any per un poble riberenc, en aquest cas entre aquells que disposen d’una coral, torna a Tivissa onze anys després de la darrera vegada que es va celebrar en aquest poble, l’any 2007.

Per a més informació, podeu consultar el programa de mà aquí:

Descarregueu-vos el programa de la XXIV Mostra de Cant Coral de la Ribera d’Ebre en aquest enllaç.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: