Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Els joves escriptors tenen una cita en la XIV edició del Premi Llibresebrencs.org de relats curts a Internet

8 febrer 2018 · Noticies

T’agrada escriure relats de temàtica lliure? Ets imaginatiu quan et toca explicar coses?  Doncs un any més, i ja en són 14, el Premi Llibresebrencs.org de relats curts a Internet per a joves et convida a escriure aquelles històries que tens al cap i que a vegades només comparteixes amb amics o familiars, o que fins i tot guardes per tu, tot participant en aquesta edició del premi.

La cita està oberta a joves de la Ribera d’Ebre, la Terra Alta, el Baix Ebre, el Montsià, el Priorat, el Baix Cinca, el Matarranya, els Ports o el Maestrat. Els que s’animin a participar-hi optaran a guanyar un premi de 150 euros per a l’obra seleccionada pel jurat, o dos vals de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (XANASCAT), en el cas que es tracti de la proposta més votada a través de la plataforma Wattpad, on tothom podrà llegir el teu escrit i votar-lo. Això sí, el relat ha de ser inèdit i original, no pot haver estat publicat abans en cap altres format, ni paper ni digital; pot ocupar un màxim de dues pàgines, la temàtica és lliure i ha d’estar escrit en català. Només s’admet un relat per participant.

El premi està format per quatre categories per edats. Així, la categoria A és fins a 15 anys; la categoria B, de 16 a 22 anys; la categoria C, de 23 a 29; i la categoria D, a partir de 30 anys, i hi haurà dos guanyadors per cadascuna de les quatre categories.

Sant Jordi, termini màxim per presentar el teu relat

Els joves premiats en el Llibresebrencs.org 2017, amb la presidenta comarcal, la directora territorial de Joventut i la regidora de Móra d’Ebre.

Tots els joves escriptors tindran temps per apuntar-se fins al 23 d’abril, diada de Sant Jordi, on el protagonista del dia, juntament amb la rosa, és el llibre amb històries com les que es poden presentar al certamen. Els guanyadors dels premis es faran públics el 26 de maig, dins dels actes de la XV Fira del Llibre Ebrenc, que se celebra a la capital riberenca el darrer cap de setmana de maig.

El Premi Llibresebrencs.org de relats curts a Internet per a joves ebrencs, certamen organitzat pel Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, l’Ajuntament de Móra d’Ebre i la Fira del Llibre Ebrenc, té com a objectiu incentivar els joves a escriure relats curts sobre temes que els interessin i editar-los en un mitjà d’accés obert com és Internet. La iniciativa rep el suport del Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre (CERE), l’Institut Ramon Muntaner i la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

L’adreça per fer arribar el relat és puntjove@riberaebre.org

Per més informació, podeu descarregar-vos les bases en aquest enllaç.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: