Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

167 nens i nenes riberencs tindran el seu regal el dia de reis amb l’ajuda de Serveis Socials i Creu Roja

5 gener 2018 · Noticies

Arriba una de les nits més màgiques de l’any. Els nens i nenes riberencs fa dies que esperen als Reis Mags per rebre el seu regal. L’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, un any més, ha col·laborat amb la Campanya de Reis, una iniciativa de Creu Roja per als nens i nenes de 0 a 12 anys, que té per objectiu garantir el dret dels infants al joc i recollir joguines pels que estan en situació de vulnerabilitat.

L’Àrea de Serveis Socials ha rebut un total de 88 sol·licituds per adherir-se a la Campanya, un total de 167 nens i nenes, que estan en risc d’exclusió social a la Ribera d’Ebre. Aquests nens i nenes tindran el seu regal gràcies a la iniciativa impulsada per l’Assemblea de Creu Roja Gandesa-Móra d’Ebre-Ascó i Creu Roja Joventut de Móra la Nova, amb la col·laboració dels Ajuntaments de la Ribera d’Ebre. En total s’han recollit 201 joguines i jocs.

Cap infant sense regal

Aquest 2017 el lema de la campanya de Creu Roja ha sigut “Els seus drets en joc” i s’ha volgut aconseguir que cap infant es quedi sense rebre un joc o joguina en aquestes dates tan especials. A més, la campanya promou la recollida de joguines noves, de caràcter no bèl·lic, que no siguin sexistes i han de promoure el joc cooperatiu.

A la Ribera d’Ebre s’han organitzat dues campanyes de captació de joguines i de sensibilització a la Fira de Móra la Nova i al Supermercat Esclat de Móra la Nova. A part dels Ajuntaments riberencs, vuit empreses han col·laborat en la campanya i també ho ha fet una entitat esportiva.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: