Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Gairebé 600 nens i nenes de la Ribera d’Ebre gaudeixen dels tallers de Nadal organitzats a la comarca

4 gener 2018 · Noticies

Durant aquestes vacances nadalenques, gairebé 600 petits riberencs han participat als 20 tallers de Nadal que professionals del lleure educatiu han realitzat a 7 municipis de la comarca: la Serra d’Almos, Garcia, Vinebre, Riba-roja d’Ebre, la Palma d’Ebre, la Torre de l’Espanyol i Miravet. Aquestes activitats són posades a l’abast pel Consell Comarcal als Ajuntaments de la Ribera d’Ebre de forma subvencionada.

L’oferta de tallers ha estat molt variada i les propostes presentades eren per endinsar-se en les emocions, activitats solidàries i divulgatives per treballar el reciclatge, creativitat amb fang, cantar nadales, fer manualitats i jocs, des dels més tradicionals als més innovadors, això sí, amb un únic objectiu: que els nens i nenes de la comarca tinguin activitats per fer aquests dies de vacances i, alhora, proporcionar un alt contingut d’educació en valors.

Complement de la programació de Nadal

Cada poble podia escollir fins a un màxim de 3 tallers i han servit per complementar la programació nadalenca que té cada municipi, amb la visita del Pare Noel, el tió, l’Home dels Nassos o les cavalcades dels Reis Mags…

La tècnica de Joventut, Jose Piñol, ha valorat positivament les activitats “perquè els Ajuntaments repeteixen i cada any demanen més places per als nens i nenes”. Per una altra part, la Gisela, en nom de tots els monitors i coordinació dels tallers, apunta que “en general ha anat molt bé, no hi ha males experiències i també ajuda que molts dels monitors ja fa temps que van a aquests pobles i ja es coneixen amb els nens”. També ha remarcat que un dels tallers estrella ha estat el de les emocions on “es feien dinàmiques per conscienciar de la importància de fer introspectiva dels propis sentiments i exterioritzar-ho” per tot seguit “crear un emocionòmetre per poder-ho aplicar a casa i aprofitar la manualitat per a crear un hàbit en l’expressió dels sentiments.  Finalment, l’Èric, un dels participants als tallers nadalencs de Vinebre, ha dit que “s’ho passa molt bé” perquè “fan manualitats molt divertides, sobretot les de fang”, una de les activitats que van fer a l’escola del municipi riberenc.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: