Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell programa sis cursos perquè els riberencs puguin acreditar competències digitals aquest 2018

2 gener 2018 · Noticies

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha programat per aquest any sis cursos perquè els riberencs puguin acreditar competències en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), del nivell bàsic i mitjà. Aquests cursos de formació acTIC es realitzen a través del Telecentre de la Ribera d’Ebre i es fan per preparar una prova per obtenir un certificat, emès per la Generalitat, que acredita competències digitals, davant de qualsevol empresa o administració i, així, facilitar l’obtenció d’una feina, la promoció professional o complementar el Curriculum Vitae.

Els sis cursos d’aquest 2018 es repartiran al llarg de tot l’any: dos es faran aquest hivern, dos a la primavera i dos més a la tardor. Els interessats en treure’s aquest títol poden escollir diferents dates: del 15 de gener al 19 de febrer; del 20 de febrer al 26 de març; del 9 d’abril al 14 de maig; del 21 de maig al 25 de juny i, finalment, ja després de l’estiu, del 17 de setembre al 22 d’octubre o del 29 d’octubre al 3 de desembre. El preu dels cursos de preparació del nivell bàsic és de 64 euros, mentre que en el cas del mitjà és de 68 euros.

Per apuntar-se als cursos, així com per a més informació sobre horaris, tipologia de les classes i nivells, us podeu adreçar al Telecentre de la Ribera d’Ebre, presencialment al Carrer Sant Valentí número 31 de Móra d’Ebre, per correu electrònic a telecentre@riberaebre.org o bé per telèfon, al 977 401 851.

Al 2017 es van acreditar 60 persones amb l’AcTIC

Durant l’any 2017 es van realitzar tres cursos de formació a través dels quals 30 persones van preparar la prova. D’aquestes, cinc es van apuntar per fer el curs de nivell bàsic i 25 el de nivell mitjà. A aquestes persones s’hi van sumar trenta veïns més que es van apuntar a fer l’examen directament. Així, al telecentre de la Ribera 60 persones van fer la prova per acreditar competències digitals: onze ho van fer del nivell avançat, 33 del mitjà i setze del bàsic.

Més informació de l’acTIC, en aquest enllaç.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: