Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal s’adhereix a la campanya #Trenquemestereotips i promou regals no sexistes aquest Nadal

19 desembre 2017 · Noticies

L’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre s’adhereix a la proposta de sensibilització #Trenquemestereotips que ha iniciat l’Institut Català de les Dones (ICD). A través d’aquesta campanya es vol fomentar la utilització del temps de joc per avançar en l’educació de nens i nenes en els valors de la igualtat efectiva de dones i homes.

L’objectiu és que puguin desenvolupar tot el seu potencial en qualsevol àmbit de la vida, ensenyar-los a respectar les diferències i a relacionar-se com a iguals. Les idees clau de la iniciativa són la importància dels jocs per ajudar les criatures a desenvolupar el seu potencial. Jugant els nens i nenes es formen, adquireixen valors i comportaments. No s’ha de condicionar les criatures a uns determinats jocs pel fet d’haver nascut nen o nena, s’han de deixar enrere els estereotips sexistes. Amb el joc, els infants desenvolupen tendresa, valentia, sensibilitat, iniciativa o fortalesa. S’ha de construir un futur on dones i homes respectin les diferències i es relacionin com a iguals.

Tots els missatges i les actuacions de sensibilització al voltant d’aquest tema es duran a terme fins al proper 8 de gener per aprofitar la centralitat que les joguines i el temps de joc amb infants adquireixen al voltant de les festes nadalenques.

Us deixem un enllaç on trobareu més informació de la transmissió de valors a través de les joguines.

 

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: