Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

76 alumnes de la Ribera d’Ebre han obtingut una beca de menjador escolar aquest curs 2017/18

17 novembre 2017 · Noticies

Fins a 76 alumnes riberencs són beneficiaris aquest curs 2017/2018 dels ajuts de menjador escolar que atorga el Departament d’Ensenyament i que es tramiten a través de l’àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. D’aquests, 45 estudiants han obtingut una beca que cobreix el 50% del cost del menjador, mentre que els altres 31 han rebut ajuts que cobriran el 100% del cost d’aquest servei. Aquests ajuts van destinats a les famílies dels alumnes que cursen estudis als centres docents públics i centres docents privats concertats de la comarca, així com els alumnes amb necessitats especials, que fan ús o vulguin fer ús del servei de menjador escolar en centres d’ensenyament de la Ribera, però que no gaudeixen del dret a la gratuïtat d’aquest servei.

La concessió dels ajuts s’ha fet pública aquest mes de novembre, tot i així aquesta és una partida oberta i durant el curs s’atendran totes les sol·licituds que sobrevinguin, tant pels ajuts del 50% com del 100%. Encara, hi ha, també sol·licituds pendents de revisió per part del Consell, i les que es resolguin favorablement incrementaran aquestes xifres, que no seran definitives fins a finals de curs.

A tot Catalunya, s’han concedit de moment un total de 108.690 ajuts de menjador, 24.641 més que a l’inici de curs del passat any. D’aquests, 18.413 corresponen al 100% de la beca mentre que els 90.277 restants cobreixen el 50% del cost del menjador. El passat curs 2016-2017, Ensenyament va destinar gairebé 68 milions d’euros, amb més de 106.000 ajuts concedits a finals de curs.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: