Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Concentració davant el Consell Comarcal a favor de la Llibertat i contra l’aplicació de l’article 155

2 novembre 2017 · Noticies

La concentració ha tingut lloc davant la porta del Consell, a Móra d’Ebre.

Treballadors del Consell Comarcal s’han concentrat un dia més davant les portes de la institució per mostrar de manera pacífica el seu compromís amb la llibertat i expressar el seu rebuig a l’aplicació de l’article 155. Els concentrats han volgut així denunciar la persecució judicial que s’està fent contra els representants del govern català, el dia que han citat citats per l’Audiència Nacional a Madrid, tal i com manifesten les dues entitats convocants de l’acte: l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural, els presidents de les quals continuen a presó.

Aquesta tarda, els riberencs i riberenques estan convocats davant l’Ajuntament de la capital, Móra d’Ebre, a les 7, en un concentració per donar legitimitat al Govern del president Carles Puigdemont, malgrat que ha estat cessat des de Madrid per l’aplicació de l’article 155.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: